Høsten faller seg inn

Hemsedal har aldri strålet som denne sommeren. Det har vært utrolige mange smilende, glade Nordmenn på reise, fra og igjennom Hemsedal. Noen er på norgesferie, andre er på hyttetur og tredje lever rett og slett bare dag til dag og tar livet som det faller seg. Det har vært familier, venner og bekjente av alle aldre som har kommet inn dørene her på Hemsedal Cafe for å nyte ett godt måltid.

Imens gjestene nyter maten her på Hemsedal Cafe har kuene og sauene fra Brandvoll Fjellgard tatt med seg sine søte små og dratt på lang-ferie i Hydalen. Hydalen ligger en halvtime unna Hemsedal Cafe, for å komme hit må man kjøre til Vavatn og fortsette øst for nord. Du kommer ned i en strålende dal med støler og lite folk. De fleste av våre servitører har selv vært å overnattet med dyrene i Hydalen i sommer. Om du ikke har hatt muligheten til å dra dit enda anbefales det høyt før snøen faller og veien stenges. Snart trasker bonden Arne ned til Hydalen for å gå sammen med kuene hjem. Vi ønsker å invitere alle våre venner til å bli med, det er en vidunderlig opplevelse for båre barn og vokse. Besøk Brandvoll Fjellgard sin facebook side her https://www.facebook.com/search/top?q=brandvoll%20fjellgard.

Denne sommeren har vi vært så heldige å bli kjent med Niels som driver med Fjellgrønt. Fjellgrønt er en lokal organisasjon som gror grønnsaker og andre råvarer her i Hemsedal. Fjelluften og kulden gjør at råvarene blir ekstra crispy og komplimenterer smaken av kjøttet. Kanskje du har selv lagt merke til en forskjell om du har prøvd vårt biff-smørbrød? Med dette er vi ett steg nærmere 100% lokal mat, skulle bare ønske at grønnsakene kunne vokse hele året rundt her i Hemsedal.

Nå blir dagene kortere og bladene rødere, høsten faller seg inn og det blir roligere i dalen. Vi alle har tid til å ta en god pustepause før vinteren tar over. Alle her på Hemsedal Cafe takker våre tidligere og fremtidige gjester for en god, trygg sommer!

Husk å booke din matopplevelse og smak på våre råvarer hos oss her!