Snøgudene venter, og vi er klare til å be!
Første fredag skianlegget åpner, tenner vi bålet på Hemsedal Cafe for å sikre tidenes vinter. Tradisjonen tro blir det en skikkelig fest når Kong Vinter skal feires!
Hold av 21. november! Vi gjør oppmerksom på at datoen kan endres hvis åpningen av skianlegget forskyves.
Ski Fast – Rock Hard – And seriously, don’t forget to pray!
Bordreservasjon
Sørg for å sikre deg en plass og bestill et bord før ankomst!
Er datoen ikke tilgjengelig? Send oss en e-post på contact@hemsedalcafe.com for å sjekke tilgjengelighet.
Meny
Menyene våre endrer seg med sesong og årstider. Under finner du våre oppdaterte menyer.
ÅPNINGSTIDER
Fredag & Lørdag
12:00 – 21:00
Søndag
12:00 – 19:00
Mandag til Torsdag
stengt
Sjekk ut våre sosiale medier for spesielle eventer
Hva folk og fe sier om restauranten...
" Amazing. I was flabbergasted when I ordered and received food with such an amazing quality you would not believe it. Staff is nice, place is nice and gives off positive vibes. I highly suggest that if you decide to eat somewhere in Hemsedal, let it be Hemsedal Cafe."
- Stian -Ringrev
" Bra, etablert konsept. Egen atmosfære som passer - lett å trives for all slags turfolk. Personalet er hyggelige med barna. Ikke den hurtigst mulig inn-ut-ferdigmat-følelsen."
- Gjest -
" Utrolig hyggelig service 😀, og NYDELIG mat 🎶 "
- Hilde -Gjest
" God mat i hyggelig miljø 😊 "
- Kjersti -Gjest
" Their meat sausage is the best sausage in norway, companied by delicious potato mash and marinated vegetables. recomend. also like their idea of making furniture out of salvaged materials! More should follow their example 🙂 "
- Karin -Ringrev
" Fantastisk mat, spesielt Kleberstein og bakevarene! Gleder meg til å komme tilbake. Topp service! "
- Natalia -DJ & Ringrev
" Som alltid, kjempe hyggelig. God atmosfære og kjempe hyggelig betjening. Ses snart igjen."
- Henrik -Lokal Hemsedøl
" Friendly service, nice atmosphere and really delicious food with very good, regional ingredients. Definitely worth a visit. "
- Marcel -Gjest
