Covid-19 Tiltak

Vi på Hemsedal Cafe gjør vårt aller beste for å gi deg en trygg og flott opplevelse i Hemsedal. Vi har tatt en rekke forhåndsregler for å forsikre oss din trygghet under dagens situasjon.

Grupper og reiserestriksjoner
Restriksjonene endrer seg stadig på grupper, reisefølge og reiserestriksjoner. Alle gjester å følge med på regjeringen sin side for å sørge for at du er opplyst over hvem du kan bo på Skiers Lodge med og hvem du kan spise/sitte sammen med på restauranten. Du må også lese deg opp på kommunale restriksjoner som du kan finne på Hemsedal Kommune sin hjemmeside

Restaurant reservasjoner og digitalisering
Vi har digitalisert systemet vårt! Du kan booke bord på restaurantsiden vår her. Vi har også kontaktløs bestilling hvor du kan finne menyene på QR-kode som er på alle bord og bestille uten å måtte fysisk ta på noe eller noen.

Avstand
På restauranten legger vi alltid opp til at gjestene skal ha den oppfordret avstanden mellom bordene. Om dere er en familie eller husstand som reiser sammen, kan bordene bli satt nærmere om dere ønsker!

 

Mistanke om sykdom, sykdom og karantene
Hvis du enten har mistanke om at du har symptomer på Korona, fått påvist korona eller sitter i karantene/isolasjon har du ikke lov til å komme eller bo på Skiers Lodge eller spise på Restauranten. Dette er for alles sikkerhet!

Til slutt vil vi bare si at du er velkommen til å spise og bo trygt hos oss på Hemsedal Cafe. Vi setter stor pris på all støtten vi kan få i denne vanskelige tiden, og vi håper vi kan gjengi i form av glede, god mat og flotte opplevelser!