Skiers Lodge Leseferiepakke – Ta med deg studiene til fjellet!

Har studiene begynt, og du er allerede lei av å se den samme professoren slite med å bruke Zoom? Lurer du på hvorfor du sitter i en leilighet i byen mens du kunne ha vært på fjellet? Ønsker du deg litt frisk Hemsedals-luft og nysnø under skiene? Ikke bekymre deg fordi Skiers Lodge har akkurat det du trenger!

Hva får du med leseferiepakken?

Med leseferiepakken får du alt du ønsker for å refreshe studie-hodet ditt! Stå på ski på dagen, ta lunsjen på Hemsedal Cafe og les på på kvelden. Velg mellom 3 ulike leilighetstyper midt i Hemsedal sentrum for å få den beste opplevelse for deg til en studentvennlig pris!

  • Inkludert 3 dagers heiskort på Hemsedal Skisenter (mandag-onsdag)
  • Gratis Skibuss rett fra døra til og fra skisenteret
  • «Ski-in» tilgang ved Sentrumsløypa
  •  Gratis internett på leiligheten
  • Mer enn nok plass til å spre ut bøkene og lese komfortabelt
  • Gåavstand til alle butikkene i Hemsedal sentrum
  • Gratis skibod for utstyret ditt
  • Gratis parkering

Leseferiepakken gjelder søndag-torsdag/fredag alle uker unntatt uke 8 og påske. Book en leseferie med studie-gjengen din nå med koden LESEFERIE. NB – Du trenger ikke å være student for å bruke dette tilbudet.

Sulten eller tørst?

Du kan også ta en liten pause fra ski dagen eller studiene hos Hemsedal Café hvor vi tilbyr mange spennende lokale retter på vår vintermeny. Hvis du vil ha litt mer ferie og litt mindre lesing (wink-wink) kan du også reservere et bord på Stavkroa! Husk at leseferie-pakken gjelder bare søndag-torsdag/fredag, så må du å booke minst en ekstra natt før eller etter de valgte leseferie datoene hvis du vil bli med oss på afterski!

to jenter som koser seg med kakao i skiutstyr

Føl deg trygg på Skiers Lodge og Hemsedal Café!

Vi jobber etter regjeringens retningslinjer i henholdsvis til COVID-19 og tar alle restriksjoner på største alvor. Hos oss spiser og sover du trygt! Vi ønsker vi deg en hjertelig velkommen (med god avstand) til Skiers Lodge og Hemsedal Café!