Topptur-sesong i Hemsedal – Få 25% rabatt på både overnatting og topptur utstyr leie!

Beste tiden for toppturer i Hemsedal er NÅ! Her er din mulighet for å kose deg i solen og frisk vårluft på noen av Norges beste topper, samtidig som du får et fantastisk tilbud på overnatting og utstyr!.

Hemsedal Cafe + MOH Sport = Sant

Hemsedal Cafe og MOH Sport samarbeider for å tilby 25% rabatt på både overnatting og leie av topptur-utstyr fra moh.no ved å booke midtuke på Skiers Lodge! Velg topptur kampanje for å bestille også sender vi rabattkoden til MOH til deg!

Hemsedal har mange spennende topper som er lett tilgjengelige og passer perfekt til vår tiden. Har du ikke mye topptur-erfaring? Det finnes mange toppturarrangement, kurs og guider her også. Se mer informasjon om topptur i Hemsedal her.

Vi jobber etter regjeringens retningslinjer i henholdsvis til COVID-19 og tar alle restriksjoner på største alvor. Hos oss spiser og sover du trygt! Leilighetsnøkler hentes med minimal kontakt og munnbind. Vi kjører også på med take-away i påsken for 1/4, 2/4 og 3/4.

Toppturutstyr hentes også ved pick up point hos MOH Sport på backsiden av butikken.

Sjekk topptur-forholdene her!

Selv om vi kan ikke servere dere som vanlig på Hemsedal Cafe, vi håper dere får muligheten til å nyte været og toppene som vi er så heldige å ha her nå.