Cafeens BBQ Specialties!

Har du lyst til å gi en julegave som støtter lokal matproduksjon? Hva med en helt spesiell romjulsmiddag? Eller en bærekraftig nyttårsrett? Som dere vet er vi på Hemsedal Cafe veldig opptatt av å støtte lokal matproduksjon og har et tett samarbeid med Brandvoll Fjellgard. Vi håper dere vil benytte dere av dette mattilbudet og ha noen fine middager sammen i julen og fremover! Les videre for prisliste og type stykker.

Dry-aged

Lokal-produsert kjøtt fra Brandvoll Fjellgard som er tørr-modnet, eller «dry-aged,» av fra norsk Telemarksfe og Dølafe. Disse stykkene er tørr-modnet i ca. 3 måneder, og modningsprosessen bidrar til et veldig mørt og smakfullt kjøttstykke. De blir modnet på bein som et naturlig stykke som gjør at vi kan kutte opp de spesielt gode stykkene tomahawk, porterhouse og t-bone.

Prisliste

Bestill ved å sende oss en mail til cafen@gohemsedal.com med ønsket type stykke og hente-dato. Under er prisliste 🙂

Prisliste per kg:

BACON 350,-/kg

TOMAHAWK 695,-/kg

T-BONE 645,-/kg

PORTERHOUSE 745,-/kg

YTREFILET 895,-/kg

INDREFILET 995,-/KG

Les mer om restauranten vår her og les Hemsedal.com sin artikkel om vårt forhold med Brandvoll Fjellgard her.

Foto: Žygimantas Panda Vaičaitis