Restaurant i Hemsedal, en vennlig og minnerik opplevelse

En hyggelig tur til Hemsedal kan bli ekstra minnerikt med et koselig besøk til Hemsedal Cafe. Kan du tenke deg å skape en herlig tradisjon der du kan nyte vakre Norge, og de fantastiske råvarene som finnes i nærmiljøet? Vi deler med dere noen av de opplevelsene du og din familie eller venner kan oppleve på vår restaurant i Hemsedal!

Lokale råvarer på restaurant i Hemsedal blir mer populært hver eneste dag

Hos oss på Hemsedal Cafe kan vi tydelig se en stor interesse for lokale råvarer og hvordan det blir mer populært for hver dag. Kortreist mat, eller lokal mat er nettopp dette. Råvarer som blir produsert i nærheten av vår restaurant i Hemsedal.

Dette er ikke kun for å skape en bevissthet i befolkningen om vårt kjære land Norge og hvor flott vi har det her, men også bringer det mange miljøfordeler som gir det ekstra verdi med kortreist mat.

Hvilke unike leverandører bruker vi til vår restaurant i Hemsedal?

Vi bruker blant annet leverandører i området som Fjellgrønt og Brandvoll Fjellgard ved bestilling av kvalitetsprodukter for våre unike retter. Fjellgrønt har vært nær oss i god tid grunnet deres måte å dyrke de lokale og friske grønnsakene. De utfører arbeidet sitt i Fjellheimen uten sprøytemidler og kunstgjødsel. Videre er Brandvoll en fjellgård i Hemsedal der både skog, jord og fjell gir næringsgrunnlag for å produsere smakfulle råvarer.

For ikke så lenge siden skrev vi om Farm to Table der fokuset forsvinner fra tidligere trender i hele Norge på 1950 tallet med frossen eller tørket mat, og går kun mot ferske og lokale råvarer som gir den ekte smaken til våre retter.

Ved aktivt valg av leverandører i nærområdet kan vi nemlig skape en opplevelse av kortreist mat, og dermed tilby våre besøkende litt av Norge direkte til vår restaurant i Hemsedal!

6 unike arrangementer på restaurant i Hemsedal

Det andre og helt spesielle med vår Hemsedal restaurant er ulike og kontinuerlige arrangementer. Vi elsker å kunne skape opplevelser for våre fine besøkende! Noen arrangementer vil man kunne se år etter år, mens andre er helt nyskapende og innovative.

Her tar vi for oss noen få av de mange tidligere arrangementene der du og dine kjære er hjertelige inviterte til å delta sammen med oss i en annen anledning:

  • Mexican fiesta på sensommeren – der vi inviterer til lime og smakfulle retter med ordentlig spicy krydder.
  • Smaken av Hemsedal – vi tok gjestene på en tur for å utforske nye steder. Avslutningen på det hele endte med en herlig middag med husets spesialiteter.
  • Skalldyraften er alltid en stor suksess. Vi har alt fra fantastiske kreps, blåskjell og selvfølgelig nydelige reker.
  • Klebersteinsaften er en av de beste kulinariske matopplevelser man kan ha på en restaurant i Hemsedal. Lokal, fersk og herlig kjøtt stekes på gloheite stener rett fra fjellet bak der vi holder til.
  • Viltaften der man kan nyte lokalt vilt og spesialiteter – Norge på sitt beste.
  • Ørretaften hos oss skaper mye snakk der besøkende kan ha et herlig måltid med masse fisk fra lokale leverandører. Her er det mye fisk i ulike størrelser og prisklasser – alt til enhver person og ethvert ønske.
Hemsedal Restaurant med lokal og unik mat

På vår Facebook-side deler vi alle våre arrangementer, slik at du og dine kan planlegge når dere kan besøke din restaurant i Hemsedal. Gjennom Facebook-siden kan du også se dato, tid og detaljer for hvert enkelt arrangement. Det blir spennende å vite hvilken som blir din favoritt, og kanskje du til og med vil skape en ny og hyggelig tradisjon?!

En restaurant i Hemsedal som enhver bør besøke

Tenker du å reise til Hemsedal? Eller kanskje en helgetur eller vinterferie med overnatting der du kan nyte både snø og god mat?

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en Hemsedal restaurant, der du kan ha et smakfullt måltid etter en hyggelig dag utendørs i vakker natur og omgivelser!