Overnatting i Hemsedal – der drømmer kommer i oppfyllelse

Har du noen gang sovet så godt i en seng, der du våkner tidlig en morgen og plutselig dukker det opp en tanke på om det du drømte faktisk var et virkelig minne? Eller var det kun en drøm, mon tro? For oss som tilbyr overnatting i Hemsedal er det godt å vite at det er i vår seng du kan stille deg selv disse herlige spørsmålene!

Hvorfor velger flere vinterferie eller sommerferie i Norge?

Enten det er på vinteren eller om sommeren, en opplevelsesrik tur til Hemsedal er ofte på listen hos de fleste eventyrlige nordmenn. Kommunen er priviligert med flott natur og vakre fjell som ønsker hjertelig velkommen til alle sine besøkende.

Det utrolige med området er at om vinteren har man noen av de beste skiløypene, mens om sommeren eller når høsten faller seg inn har man minnerike gåturer, koselig kayaksturer, spennende sykketurer, fisketurer eller til og med snorkling!

Når det kommer til vinteren kan man faktisk oppleve en alpin landsby midt i Hemsedal. Snø er nesten garantert for et skikkelig eventyr med enten gode venner eller den kjærlige familien.

Lokal natur og Hemsedal overnatting

Eksperter av herlig nattesøvn på overnatting i Hemsedal

Enhver bedrift har sin spesialitet, ikke sant? Å tilby en god nattesøvn er der vi er eksperter! Helt siden år 1989 har vi kontinuerlig utviklet overnatting i Hemsedal med våre gjester i hjertet. Vi har registrert ønsker og tilpasset besøket i forbindelse med behov og tanker som våre gjester og vi selv synes er viktig når man reiser bort en tur.

Nettopp fordi Hemsedal Cafe har blitt utviklet med et fullstendig hjerte, så er tankene og motivasjonen mot alle de eventyrlystne og vakre besøkende som vil nyte herlige Norge sammen med oss!

Selve historien vår begynte med en drøm om å skape det “perfekte stoppested mellom Oslo og Bergen”. Dette startet allerede i fiskebyen Fredrikstad og ble endelig iverksatt sammen med den siste brikken i spillet som heldigvis fantes i selveste Hemsedal.

De 3 ulike leilighetstypene for Hemsedal overnatting

Nettopp for Hemsedal overnatting er det viktig for oss at du og dine vil føle dere akkurat som hjemme. Derfor kommer alle våre leiligheter med fullt utstyrt kjøkken. Vi vet og er klar over at mange reiser med både familie og barn, eller en vennegruppe, som kanskje behøver en rolig frokost for dere selv eller noe lett å spise til kveldsmat før en ny dag ute i den vakre naturen.

Vi har 3 ulike leilighetstyper både for mindre eller større grupper, fra 6 personer i Ski Logde I og helt til Ski Logde II B med sengeplasser til hele 10 personer i én og samme leilighet. Dersom dere vil kose dere ekstra mye anbefaler vi de største leilighetene som har både privat terrasse for en kopp varm kakao om kvelden, eller en privat badstue for å virkelig føle varmen spre seg i alle ledd.

Hemsedal overnatting for både stor og små

Når tiden endelig kommer til at det rykker i reisetåen, må dere huske at vi er her for Hemsedal overnatting, både for de store og for de små. På vinteren eller på sommeren, det finnes uendelige med hyggelige aktiviteter som enhver bør oppleve! I tillegg håper vi dere tar et hyggelig besøk til vår restaurant for en koselig middag eller lunsj. Les mer om våre Covid-19 tiltak slik at dere kan føle dere både mett og trygg.

Det er ofte vi har supre tilbud for de som er tidlig ute, ta gjerne en titt på vår Facebook side dersom dere vil ha litt mer informasjon. Velkommen så mye til oss!