Sjekk ut Hemsedal Café sin lufttørket skinke – laget av oss spesielt for deg

På Hemsedal Café serverer vi vår helt egne lufttørket skinke. Skinken blir tørket på 900 meter over havet på Lykkja. De forskjellige stykkene er tørket over ett år, og de største skinkene skal henge i hele 36 måneder.

Skinken er lokalt svinelår av norsk utegris fra Brandvoll Fjellgard og de eneste ingrediensenes er kjøtt, salt og verdens beste luft som du finner på Lykkja. Det er en enkel og lokal norsk smak som passer perfekt til en vinterrett på fjellet!

Tilgjengelig på menyen akkurat nå!

Skinken kan du allerede finne på vår meny i vintersalat, Matterhorn Pizza, og Spikjefjøl. Vi selger også skinken direkte til spesielt interesserte kunder. Om du er en av de, send oss en mail på cafen@gohemsedal.com eller stopp innom for å få mer informasjon om detaljer og priser!

Husk å spørre om hvor maten kommer fra neste gang du er på Hemsedal Cafe! Vi er stolte av å servere lokal mat og drikke og forteller deg gjerne historien om maten din.

Føl deg trygg på Hemsedal Café

Vi jobber etter regjeringens retningslinjer i henholdsvis til COVID-19 og tar alle restriksjoner på største alvor. Hos oss spiser og sover du trygt! Hvis du har lyst til å prøve vår lufttørket skinke eller en annen rett, ønsker vi deg en hjertelig velkommen (med god avstand) til Hemsedal Café!